Vi fik aldrig præsenteret jer for tre nye übercool typer, som blev en del af teamet tidligere på året. So here goes…

I disse første skoledags-tider er det oplagt at kigge tilbage på en forårsmandagsmorgen, hvor en crisp, new beginnings-følelse hang tungt over Jernaldervej. Her bød vi velkommen til hele tre nye folk i flokken. Shital, Kasper og Camilla er for længst begyndt at fylde på den fede måde i vores daglige flow, men derfor vil vi stadig gerne stolt fortælle om, hvem vi har med at gøre og hvilke kompetencer, de stempler ind med.

Shital Andersen
…er enormt god til at løbe smukt. Shital elsker at løbe. Ikke specielt langt. Ikke specielt hurtigt. Men til gengæld virkelig, virkelig smukt. I tillæg er hun en ualmindelig skarp producer, der æder velafklappede produktionsplaner og sirlige dagsprogrammer til morgenmad. Serveret sammen med en hjemmepresset saftagtig ting.

Kasper Møller Jensen
… er aldrig sarkastisk. Eller også er han altid sarkastisk. Det står stadig temmelig uklart. Til gengæld stod det allerede fra første samtale mejslet i Asaa-granit, at Kasper er et kæmpe filmfortællingstalent, som kigger en kundecase direkte i øjnene, kører den igennem sin kreative multifunktionelle hjernefabrik (godt gemt under den sorte hipster-cap) og outputter en forskelsgørende film i den anden ende.

Camilla Sibast
… er fra Herning. Og befriende glad for og stolt over det. Det vidner i sig selv om masser af afklaret overskud og personlig groundethed. At Camilla er et stort fotografisk talent med masser af potentiale og drive, viste hun allerede, før hun startede her; da hun landede vores fotograf-elevplads på overbevisende facon i et meget stærkt ansøgerfelt.

Fun Fact om De Tre
Camilla har kørt omkring 30 gange så langt i vores biler som Shital og Kasper tilsammen. Men de to sidstnævnte har påført mindst 30 gange så meget skade på vores biler som Camilla.

Så kender I lidt til den nye del af crewet. I er, som altid, velkomne til at kigge forbi og kaffe den op med Shital, Kasper, Camilla eller nogen af os andre.