Nogle gange er det bare sådan i et kreativt filmteam, at man må sætte sig ned, kigge på det stigende opgaveflow, den øgede frekvens af møder, presset i klippeprocesserne og nøglepersonerne på optagelserne og konstatere: Vi mangler Anders Bachmann.

Vi kendte allerede til Anders som en multifacetteret type fra en musikvideoproduktion, han hjalp med for et par år siden. Og naturligvis fra den generelle buzz i den aarhusianske filmbranche, hvor en dygtig, arbejdsom type skal gøre sig umage for at gemme sig. Derfor ringede vi til ham en tirsdag eftermiddag i januar og spurgte, om ikke han kunne tænke sig at starte hos os, når nu han lige om lidt var dimitteret fra VIA Multiplatform Storytelling & Production-uddannelsen.

Anders svarede #jofanmejo, startede for et par uger siden og er allerede nu på full throttle på flere af vores projekter. Og vi kan mærke, at den er god nok: Vores filmteam er blevet en stærk, alsidig, sej og venlig filmproduktionsprofil rigere, således vi kan være upfront på de mange filmforespørgsler, som falder vores vej.

Med Anders ombord tæller vores filmteam nu 5 medarbejdere + det løse. På planlægningssiden er det cheftypen Rasmus Bluhme og producerne Shital Andersen og Søren Rune Knudsen. På den kreative- og produktionsmæssige side er det vores to filmfotografer, klippekonger og tekniktosser, Rasmus Glud og Anders Bachmann.

 

Anders’ Bio

Alder 

24 år

Hometown

Saksild

Uddannelse

Multiplatform Storytelling and Production

Spidskompetencer ved filmproduktion

Jeg synes selv, en af mine bedste egenskaber er, at jeg er villig til at samarbejde og er løsningsorienteret, hvis man kommer i en situation, hvor dét man har planlagt ikke fungerer. Helt basalt så er jeg bare ikke en total diva/primadonna.

Spidskompenter ved livet

Jeg går i simpelt tøj og er venlig.

Fritid

Jeg kan godt lide at skyde still-fotos i min fritid og at holde mig i gang i fitnesscenteret.

Idol

Terry Richardson rent fotografimæssigt

Hvorfor sagde jeg jatak til at arbejde for Moment

Jeg kendte dem, synes sgu de var cool, og tænkte at vi kunne lave noget fedt sammen.

 

 

Tagged with: , , , , ,