Vi løber stærkt hos Moment Studio og er på udkig efter en serviceminded blækspruttemedarbejder, der kan løbe med og hjælpe til i den travle hverdag – på alle mulige måder.

Om Moment Studio

Moment Studio er et alsidigt produktionshus, som leverer reklamefotografi- og film til en lang række bureauer og virksomheder i hele landet. Inden i (men ofte også langt væk fra) vores store studie i Aarhus arbejder vores 14 engagerede folk med stort set alle genrer af kommerciel foto- og filmproduktion. Inden for genren fødevarefotografi har vi et særligt stærkt setup, hvor vores erfarne og kompetente fotografer suppleres af to kokke og foodstylister, der opskriftsudvikler, tilbereder og styler maden til vores high-end madfotografi.

Jobbet

For at sikre det optimale arbejdsflow for vores fotografer og kokke leder vi efter en medarbejder, der kan lette processer både før og efter selve fotograferingen – med særligt fokus på indkøb af fotovarer til vores ongoing opgaver for vores største kunder. Indkøb af de rigtige varer til brug i fotograferingen er helt essentielt for den gode proces, og indkøbene koordineres i samarbejde med fotografer og kokke i henhold til gældende produktionsplaner og fotolister. Den helt rigtige kandidat besidder her overblikket, er skarp på administrationscomputeren og kan bidrage til fortsat optimering af processerne omkring denne del af forretningen.

Hertil vil komme øvrige forefaldende opgaver før og efter fotograferingen, såsom hjælp til opstilling, fremskaffelse af regi og oprydning/opvask. Ligesom der også vil forekomme opgaver omkring klargøring til møder samt øvrig facilitering af gæster i studiet.

Du er…

Fyldt med god energi, serviceminded til fingerspidserne og ikke bange for at få hverken jord eller opvaskemiddel under neglene hver dag. Du holder af at få tingene til at gå op, og du ved, at det store, perfekte output er et resultat af mange små, dedikerede, veludførte detaljeopgaver. Og så har du naturligvis kørekort.

Stillingen er i udgangspunktet deltid (24 timer fordelt på tre dage om ugen), men der er mulighed for fuld tid med løntilskud.

Send din ansøgning til jorn@momentstudio.dk senest den 6. januar 2017.

Eventuelle spørgsmål rettes til Jørn Laustsen på 2179 2499 eller jorn@momentstudio.dk.