Vores flok er forøget med to tjekkede typer, der buldrer derudaf og gør en kæmpe forskel i vores daglige flow. Med hver deres opgaver og ansvar. Mød dem her.

Josephine Kierstein er elev fra fotografuddannelsen på Medieskolerne i Viborg. Hun er fra Day 1 blevet kastet hovedkulds ind i fotojobs og meget andet, og hun har håndteret fotografiet + assistentrollen + speakerrollen + alt det andet sublimt. Der er gods og substans i Jose. Med en universitetsuddannelse i rygsækken har Josephine en stærk forståelse for kommunikation, mediebrug og målgrupper. Og med tusindvis af timer i styrketræningslokalet har hun en biceps til at håndtere (næsten) alle Moment-mandfolk i en læg-arm.

Petra Maribo er vores nye Studio Manager. Hun er beviset på, det betaler sig at give den fuld gas, være skarp og tænke kreativt med ansøgningen. Da vi slog stillingen op, fik vi overvældende mange ansøgninger. Og mange rigtig gode af slagsen. Men Petras skilte sig ud. Masser af personlighed, forståelse for vores virkelighed og skøn og skæv kreativitet fik os til at løfte øjenbrynene og tage en snak med Petra… and the rest is history. Petra får hverdagen for os alle til at glide lettere med køligt overblik, hurtig håndtering af ildebrande og læssevis af smittende varme og venlighed.

Glæd jer til at møde d’piger, hvis I slår et smut forbi Jernaldervej på et tidspunkt.

Tagged with: , , , , , , , , ,