Sådan en person søger vi netop nu til at sikre den fortsatte positive udvikling i vores filmafdeling.

Hos Moment Studio handler hver dag om at skabe fantastiske visuelle løsninger. Fotografi og film. Sammen med vores kunder. Vi arbejder sammen med alt fra kæmpestore, cool koncerner til små, seje start-ups. Og naturligvis en lang række af landets bedste reklamebureauer.

Vi søger en filmprofil, der kan tage vores kunder (og os selv) videre mod endnu bedre, smukke og stærke filmproduktioner. En profil der begår sig kompetent, overskudsagtigt og indlevet i alle filmproduktionens processer: Fra koncept og kreativ udvikling, over opsætning og optagelse, til færdiggørelse af filmen med klip, colorgrade og lydarbejde. Vores nye medarbejder vil blive en del af et stærkt team, hvor samarbejdet og spil-hinanden-gode-mentaliteten er i højsædet.

Hele vejen igennem er dyrkelsen af de gode relationer et nøgleelement. Både internt i forhold til Moment Studios assistenter, fotografer, producere og medarbejdere i øvrigt. Og eksternt i forhold til kunderne og deres forskellige universer og virkeligheder.

Den rigtige kandidat er – udover at være dygtig, skarp og med god erfaring – sød, sej og energisk med masser af drive til at tage ansvar for egen såvel som for teamets fortsatte udvikling.

Vi afholder samtaler løbende i maj/juni og besætter stillingen, når den rigtige kandidat findes. Stillingen er i udgangspunktet en fuldtidsstilling (37 timer), og arbejdstid, løn og øvrige vilkår fastsættes ved samtale. Eventuelle spørgsmål kan rettes til producer Søren Rune Knudsen på 2538 3324 eller soren@momentstudio.dk. Til samme sted sendes ansøgning.

Tagged with: