Vi søger kompetente, kreative og cool kræfter til at knokle løs med alle dele af foodstylingens nøgleprocesser – i samarbejde med vores nuværende faste kok/foodstylist, Clara: Fra opskriftsudvikling og næringsberegning, over planlægning og indkøb, til selve optagedagene med sikring af det smukke, knivskarpe visuelle udtryk på både foto- og film.

De rigtige kandidater kan både være erfarne stylister med masser af opgaver i rygsækken og solid erfaring med fagets processer… men det kan også være talentfulde typer med fagligheden i orden og den kreative, krøllede hjerne klargjort til 6. gear.

Vigtigst af alt er en naturlig, ubetinget passion og respekt for mad og måltidets betydning for danskerne. Samt selvfølgelig en stærk forståelse for virkemidler, komposition og udtryk i et virkningsfuldt madbillede.

Vi er åbne for både fastansættelse eller strømlinede freelance-aftaler, så tøv ikke med at sende et lille skriv med dertilhørende billeder til job@momentstudio.dk. Eventuelle spørgsmål kan rettes til Torben Hjulmand på 2614 0974. Samtaler afholdes løbende, indtil vi har fundet den eller de rette kandidater at formalisere et samarbejde med.

Tagged with: , , , , , ,