I juli måned kører vi en fredagstipskampagne featuring Emil Herold og Lasse Søgaard Jensen, som har været henholdvis filmproduktionsassistent og foodstylist-praktikant hos os de seneste måneder. Følg med… og prøv det, prøv det, prøv det…

Negronien er en af de helt store cocktail-klassikere. Traditionelt laves den italienske aperitivo af lige dele gin, Campari og sød vermouth. En lækker, men også ret bitter cocktail, som typisk nydes inden middagen. Opskriften her er på en Cheeky Negroni – hvor Campari og sød vermouth erstattes af Aperol og Lillet, hvilket giver en friskere og knap så bitter cocktail.

Gemmer der sig ikke lige en Hendricks-gin i skabet, så prøv med en anden… men spring ikke over grapeskallen som virkelig løfter drinken med sine æteriske olier.

Ingredienser (2 cocktails):

6 cl Hendricks-gin
6 cl Aperol
6 cl Lillet Blanc
Grapeskal
Isterninger

Fremgangsmåde:

  1. Bland spiritussen i et røreglas, tilsæt isterninger og rør til cocktailen er tilpas fortyndet og afkølet. Det tager ca. 20 sekunder.
  2. Smag på cocktailen. Synes du at den for stærk, røres der lidt endnu.
  3. Fyld et lowball-glas med is og sigt cocktailen over.
  4. Med en tyndskræller laves et flot stykke grapeskal, som presses ud over glasset, køres rundt langt glassets kant og – til sidst – lægges i cocktailen.

 

Tagged with: , , , , , ,