Data som indsamles

Firmaet indsamler forskellige former for data som kunden selv oplyser inden foto/film. Det drejer sig om, firmanavn, navn, tlf nummer, mailadresse etc. i forbindelse med kommunikation, om en opgave og efterfølgende fakturering. Normalt står vores kunder for ansvaret for, at de personer de ønsker involveret på film eller foto, er bekendt med regler for persondatapolitikken vedr. det pågældende job. I visse tilfælde betales honorar/løn til modeller, lys/lyd folk etc. Dette kræver oplysning af persondata, og disse er kun til brug for udbetaling af løn. Disse data gemmes aflåst og slettes, når der ikke er brug for oplysningerne længere.

Brug af data

De indsamlede persondata er udelukkende til brug for løsning af kundens opgaver. Og efterfølgende gemmes data, i forbindelse med at vi kan få brug for kontakt, i f.eks. til brug til eget portfolio, ophavsretlige forhold etc. Data vil aldrig overdrages til 3 mand, med mindre der skriftligt bedes om dette.

Sociale medier

Vi benytter facebook, Instagram samt blog på vores hjemmeside, og er man afbildet og ikke ønsker at være med, vil vi fjerne dette snarest muligt. Hvis det drejer sig om kommentarer er dette på eget ansvar. Enhver person som er afbildet på vores hjemmeside har ret til indsigelse og kan kontakte dataansvarlig på mail: jorn@momentstudio.dk eller telefon på 86242511, som herefter sletter indhold der ikke ønskes.

Lagering og sletning data

Normalt gemmes fotos i et digitalt arkiv så længe at kundeforhold eksisterer, således at kunden kan genbestille fotos. Billedarkiv er på harddiske som opbevares på firmaets adresse og er ikke online. Al anden persondata vedr. kundeforhold gemmes så længe det er nødvendig for opfyldelse af aftaler. Ønsker man noget slettet eller berigtiget, kontakt venligst dataansvarlig, som snarest mulig vil fjerne indhold som ikke ønskes.

Cookies

Som udgangspunkt anvendes ikke cookies, dog kan det forekomme via indhold fra eksterne platforme som Vimeo, Behance eller lignende, hvor vi typisk har vort portfolioindhold hostet.

Kontakt vedr. persondata

Jørn Laustsen
jorn@momentstudio.dk

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!