Vi har i løbet af efteråret haft besøg af flere forskellige cool personer udefra. En af dem er Mie Schou Lindegaard-Petersen. Mie er nyuddannet journalist fra Journalisthøjskolen her i Aarhus – og samtidig læser hun til manuskriptforfatter på Super8 Filmuddannelsen. De sidste to måneder har hun haft sin daglige gang på Moment, hvor hun (udover at have tilført et delikat københavnsk touch til den udprægede jyske tone i filmrummet) har gjort god brug af sine både journalistiske og kreative skrivekompetencer.

Mie har været med til at forfatte speaks og manuskripter til vores reklamefilm. Ved siden af de større projekter har hun lavet en lille, skarp portrætserie af alle tretten momentere. Moment Studio består af fem fotografer, to fotografelever, en filmfotograf, en filminstruktør, to producere og to foodstylister. Alle bestrider vi hver vores uundværlige post i Moment, og det har vi snakket med Mie om – dét og så barndomsdrømme, hemmeligheder, fodbold og Mumitrolde.

Vi glæder os meget til at invitere jer bagom Moment-maskineriet og menneskerne med Mies portrætserie.

First up

Første kapitel af portrætserien har vores allesammens Uffe Kjær (bedre kendt som Uffe The Man) i hovedrollen. Portrættet kan læses i næste uge, og vi kan løfte sløret for, at det bl.a. kommer til at handle om flødeskumskager og kælderfotografering med Dronning Margrethe…