Roxette, köttbullar, Volvo… og vores nye foodstylist Clara.

Allesammen svenske superstjerner som pulserer af good vibes og ubetinget kvalitet. Som fremkalder smil på læben og god energi – blot ved at være.

Vores faste foodstylist gennem 17 år, Trine, valgte i december måned at stoppe hos os og søge nye udfordringer i sin karriere. Også her vil vi benytte lejligheden til at sige et gigantisk TAK til Trine for den enormt betydningsfulde ankerkvinderolle, hun har spillet i vores udvikling – sammen med kunderne – i noget der ligner en kvart menneskealder.

Rekrutteringsudfordringen var på den måde til at tage og føle på, da Trine stoppede… men få minutter inde i vores første snak med Clara kunne vi fornemme, at her var noget særdeles spændende svenskhedssoliditet at arbejde med. Uddannet kok, megacool, supersød og virkelig sej. Malmö född och uppvuxen.

En fornemmelse som hver eneste dag viser sig at holde stik. Og mere til. Clara knokler igennem sammen med os og vores kunder og har allerede nu udviklet masser af lækre opskrifter og stylet sindssygt flotte billeder. En verkligen jättebra og temmelig imponerende start på tilværelsen hos Moment Studio.

Godt gået og velkommen til, Clara. Vi glæder os til mange flere fede opgaver fremadrettet.