Hils på Morten, Kåre og Jan… vores filmafdelings nye, dynamiske trio.

I foråret sagde vi farvel og godspeed til to dygtige medarbejdere, da både Rasmus Glud og Anders Bachmann startede op med egne businesses. Vi ønsker alt det bedste til d’herrer, hvis selskab og kompetencer vi stadig nyder godt af på forskellige opgaver.

Vi lagde os fluks i selen for at finde de absolut bedste folk til at joine vores team fast. Og det er blevet til tre nye ansigter.

Morten kommer med tonstung erfaring fra egen biks, hvor han har tænkt, skudt, instrueret og klippet på aldeles overbevisende facon. For mange forskellige kunder. Morten er kommet hjem til Aarhus efter mange år i København, og han er efter sigende ligeså rap på fødderne i en streetfodboldkamp, som han er ved klippetasterne i sit elskede Da Vinci.

Kåre er et lysende fotograf-talent fra Nordens Paris, 9000 Aalborg. Da Kåre fik trykket studenterhuen ned over ørerne for blot to år siden, stod han over for to døre. På skiltet på døren til venstre stod der ’Den sikre, men måske lidt slagne vej’. Til højre stod der ’Ud at fyre den af så vildt og voldsomt som muligt med filmproduktion’. Kåre gik til højre og vejen førte altså efter nogle år ned til os.

Jan er vores nye superproducer.  Efter blot få uger på pinden kigger han allerede frem, styrer og koordinerer, så det er en sand fryd for både kollegaer og kunder. Jan kommer med mere end 10 års erfaring fra den aarhusianske filmproduktionsbranche i rygsækken – og producerkontoret flyder over med videndeling og procesraffineringer til glæde for alle, der smider et filmprojekt ind i lokalet.

D’herrer har været godt rundt i krogene allerede. De har arbejdet med projekter for gode kunder som F&H, LEGO og Dansk Håndbold Forbund og Autopartners kampagne for at hylde Håndboldens Hverdagshelte. Til sidstnævnte har Kåre lavet DENNE, mens Morten har lavet DENNE.

Velkommen til jer alle tre. Vi er decideret glade.