Who

Vi er 750 kvadratmeter rå still- og filmkompetence. Vi har højt til loftet. Vi er tæt på. Vi er glæden ved at visualisere virkeligheden. Vi er 13 mennesker, der formidler og fortæller i smukke billeder og lyd – og vores bedste produktioner er dem, vi laver i morgen.

What

‘Spring aldrig over, hvor gærdet er lavest,’ sagde vores mødre til os, da vi var små. Så tak, mødre: Fordi I har sikret, at vi behandler alle vores kunder og cases ud fra den basale indstilling om, at outputtet skal være så flot, fedt og fængende som overhovedet muligt.

How

Speaking of fængende output – når kunder entrerer med os, entrerer de også med en holdning. En markant mening. En klar melding. Om hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer – og om, hvad der skal til, før lige præcis denne opgave bliver løst på den rigtige måde.

#stills

Vi sætter fokus på det enkelte billede. På en virksomheds fortælling. På at gøre en forskel. For os er fokus skarphed. Skarphed er forståelse. Og forståelse flytter varer, mennesker og meninger. Før, under og efter optagelse har vi dette mantra monteret på rygraden, så hvert eneste billede, vi sender ud af huset, rykker for vores kunder.

#film

Vores film kan være stærke, stille og smukke. Konkrete, abstrakte og tusind andre ting. Med femogtyve billeder i sekundet fyrer vores film derudaf og fanger publikum med en effektfuld komposition af billeder, lyd og dramaturgi. Vi elsker film, og vi elsker at bevæge vores kunder og vores kunders kunder med film.

#styling

Det kræver sin mand og kvinde at få smagen af lækker mad ind i et billede. Hos os hedder manden Lars og kvinden Trine. De er begge kokke. Svendebrev + erfaring fra restaurant = fuld gastronomisk pakke. I mere end ti år har Lars og Trine med skarp opskriftsudvikling og styling bragt følelsen af mad ind i tusindvis af madbilleder.

#studio

Op ad bakken, uden for 8000, ligger vores studie. På 750 funktionelle kvadratmeter byder vi hver dag velkommen til forskellige kunder og deres vidt forskellige opgaver. Vi skyder sofaer, mens vi skyder sko, mens vi skyder sæsongrønt. Lyder det forvirrende? Kig forbi og oplev, at her tværtimod er sjovt, dynamisk og tjek på tingene.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!