Dyrbar

“Kød med karakter…”

Sådan præsenterer DYRBAR fra Danish Crown kort og godt sig selv og deres produkt.
En stillingtagen der kalder på billeder med karakter. Sammen med DYRBAR har vi skabt netop det.

Kunden

DYRBAR fra Danish Crown er kød til kræsne kendere. Leveret af håndværkere med årelang erfaring. Her er smag, innovation, kvalitet og kreativitet i højsædet. Essentielle ingredienser når der skal skabes ultimative madoplevelser med kød i hovedrollen.

Skabelsen

Over flere omgange har de gode og dybt professionelle kødaficionados fra DYRBAR besøgt os på studiet – ligesom vi har været på location for at skyde kød på bål og grill. DYRBARs overordnede stil og tone med det lidt rå, rustikke og mørke univers går igennem alle billederne og efterlader et klart, integreret billede af brandet.

Output

DYRBAR har fået en lang række billeder der emmer af kvalitet, karakter og uforfalsket kødpassion: Fra produktbilleder med forskellige udskæringer, over opskrifts- og tilberedningsbilleder, hvor elementer og ingredienser spiller med i baggrunden, til ambitiøse miljøbilleder hvor kødet bringes ud i virkeligheden.

Fun fact

Kødudskæringer har seje navne… har vi sådan for alvor fundet ud af – efter vi er kommet ombord hos DYRBAR. Kender du fx udskæringerne Tomahawk, Korean Short Ribs og Teres Major? Eller Edderkoppen og Slipset? De kan i øvrigt alle varmt anbefales.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!