Kender I det der med…

… At man får en henvendelse fra en studerende ved Ernæring og Sundhed på Via University College, hvor hun spørger, om man kunne tænke sig at få hende i praktik, så hun kan komme ud og snuse til den virkelige verden og prøve at arbejde med mixet mellem opskriftsudvikling, næringsberegning og foodstyling i en virkelig virksomhed for virkelige kunder på virkelige jobs?

… Og hvor man så tænker, at det lyder da egentlig meget spændende, men også lidt semiutrygt for hvad er hun for en pige og hvad kan hun, hende som kommer og skal være her i to måneder, og kan hun indgå i hverdagen både fagligt og personligt, og kan vi overhovedet tilbyde hende nogle opgaver, som netop giver meningsfuld indsigt i den potentielle virkelige verden for en studerende fra Ernæring og Sundhed?

… Og når man så siger ja til, at hun kan komme, fordi spændingen og forventningen heldigvis vinder over utrygheden, og det så fluks fra første dag viser sig, at hun er virkelig sej og dygtig og på en cool og raffineret måde arbejder sig ind på os og på kunderne og vores fælles opgaver, og hun mod slutningen af sit ophold er nærmest uundværlig i flowet og dagligdagen, og man på hendes sidste arbejdsdag tænker: ”Hvor er det fedt, at der uddannes så kompetente folk derude i systemet og  WTF skal vi nu gøre, når hun ikke er her i morgen?”

Kender I det?… for det gør vi i allerhøjeste grad efter vi haft Anja Sørensen i praktik i to måneder.

Virkelig godt gået Anja. Vi takker for dit besøg og for at vise hvad der foregår af megafede ting på skolen i Skejby. Alt det bedste med alt det nye.

Læs mere om uddannelsen i Ernæring og Sundhed HER.

img_5940

Styling: Anja Sørensen Foto: Torben Hjulmand