Film

Ikke metervare

Vi laver ikke standard. Vi laver ikke halve ting. Når vi laver film, har vi klare ambitioner og ønsker på kundens vegne… Heriblandt at filmen aldrig må ligne den forrige i feedet.

HiFi Klubben

Som en del af HiFi Klubbens kampagne for Vestlyds nye, kraftfulde højttalere producerede vi en musikvideo-agtig film med masser af power, visuelt schwung og kærlighed til god lyd. Og med bandet Go Go Berlin i studiet hele dagen.

DGI

Foreningsdanmark bugner med tilbud med fokus på aktivitet, bevægelse og ikke mindst fællesskab. Ikke bare for børn og unge, men også for voksne, som har været ude af foreningslivet i mange år. ’Så tjek det ud’, siger DGI med denne film.

Jacob Jensen Design

Historien om det seneste skud på stammen inden for audio, S7 System. Fra det hæderkronede, danske designstudie, Jacob Jensen Design. Vi har skabt en historie om S7 Systemet… fra de første spæde inspirationer til det færdige produkt hjemme i stuen.

Film er følelser.

Film fænger, og film kan noget. Når vi ambitiøst arbejder med alle mediets virkemidler så laver vi film, som fanger publikum og afleverer et budskab på en effektiv og overbevisende måde.